VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Değerli Velimiz,

Okullarımız 06 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze eğitime başlayacaktır.

Öğrenci ve velilerimizin dikkat etmesi ve uyması gereken kurallar bakanlığımızca belirlenmiştir.

*Öğrencilerimiz okula mutlaka okul kıyafeti ile gelecektir. Beden Eğitimi dersinin olduğu günlerde öğrencilerimiz okula eşofman ile gelecek olup, okulda soyunma ve giyinme problemi yaşamayacaktır.

Okula serbest kıyafetle gelen öğrencinin velisi aranarak, öğrencinin okul kıyafeti ile gelmesi için, öğrenci velisine teslim edilecektir.

*Öğrencilerimiz okula maske ile gelecek olup, çantasında mutlaka yedek maske ve dezenfektan veya kolonya bulunduracaktır.

*Her öğrencinin çantasında mutlaka kağıt peçete ve ıslak mendil bulunmalıdır.

*Hijyen tedbiri kapsamında, öğrencinin kendisine ait tahta kalemi ve tahta silgisi yanında olacaktır.

*Öğrencilerimiz okul içinde ve bahçesinde sosyal mesafeye dikkat edecektir.

*Öğrencilerimiz Covid 19 tedbirleri kapsamında, hijyen tehlikesinden dolayı Beden eğitimi dersleri dışında okul bahçesinde top oynamayacaktır. Beden eğitimi dersi bitiminde ellerini ve yüzünü yıkaması için öğretmeni tarafından yönlendirme ve uyarı yapılacaktır.

*Öğrencilerimiz malzeme değişimi veya başkasının malzemesini kullanmayacaktır.

*Öğrencilerimiz tuvalet ve lavabolardaki yapıştırılmış olan hijyen ve el yıkama kurallarına uyacaktır.

*Öğrencilerimiz sınıftaki oturma düzenini değiştirmeyecektir.

*Öğrenci yediği ürünün atıklarını mutlaka atık kutusuna atacaktır.

*Zorunlu haller dışında veliler okula alınmayacak olup, içeri girecek olan veliden de Hes Kodu ve Aşı Kartı sorgulanacaktır.

*Temaslı veya pozitif olan öğrencinin durumu acil olarak sınıf öğretmenine bildirilecektir.  Bu durumda olan öğrenci Covid 19 karantina ve izolasyon süresi bitmeden okula gönderilmeyecektir.

*Hergün okul ve sınıflara dezenfekte yapılacağından, öğrenci okulda malzeme bırakmayacaktır.

*Öğrenci evden beslenme getirebileceği gibi, okul kantininden de yararlanabilecektir.

*Okul Servisleri KAYITLARI, ilk hafta okul bahçesi girişinde, ABBAS TURİZM FİRMASI tarafından yapılacaktır.

Bilgilerinize Sunarım

Salih YILDIZ