T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu

Velilerimize...

Değerli Velimiz;

Okulun ilk haftasını geride bırakmış bulunuyoruz. Önümüzdeki haftanın bu haftadan daha güzel ve planlı olacağı kesindir. Bu haftayı, öğrencilerin okula uyumu, sınıf planlamaları, servis planlamaları, kitap dağıtımları gibi önemli ve zorlu faaliyetlerle atlattık.

 

Önümüzdeki hafta servislerin daha da düzene girmesiyle inşallah okul önündeki veli yoğunluğu da kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Bu hafta göstermiş olduğunuz anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür ederim.

 

2 yıldır okul görmeyen çocuklarımızın okula uyumu da çok hızlı olamayacaktır. Bunu da dikkate alarak hareket ediyoruz. Ancak, iki yılın verdiği hasarı da tamir etmek için gerek sizler gerek se bizler üzerimize düşeni fazlasıyla yapmalıyız. Ders açıklarının kapatılması için gerekli bütün takviye tedbirleri almalıyız. Ekim ayından itibaren inşallah öğrencilerimize yönelik sosyal etkinlikleri,kitap okuma yarışmaları vb. sizlere duyurmaya başlayacağız.

 

Değerli Velimiz,

Ücretsiz ders kitapları öğrencilerimize dağıtılmıştır...

 

Değerli velimiz;

Öğlen arası 30 dakika olup, öğrencinin hiçbir surette okul dışına Covid 19 tedbirleri kapsamında çıkışına izin verilmeyecektir. Öğrenci beslenmesini evden getirebileceği gibi, kantinden de temin edebilmektedir. Öğle arasında velinin dışarıdan yemek getirmesi kabul edilmeyecektir. Öğrenci beslenmesini sabah okula gelirken getirecektir.

 

Değerli Velimiz;

Yapılan bütün uygulamalar Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının Güvenlik ve Covid 19 talimatları gereği çocuklarımızın ve sizlerin güvenliği ve sağlığı için uygulanmaktadır.

 

Okula zorunlu haller dışında önümüzdeki haftadan itibaren veli alınmayacak, alınacak veliden de HES KODU ve KİMLİK ibraz etmesi istenecektir. Okul güvenliğinde giriş formu doldurulacaktır.

 

Değerli Velimiz;

Rahatsızlanan, temaslı duruma düşen veya pozitif olan öğrencilerimiz hakkında sınıf öğretmenimize acil olarak bilgi vermenizi ve öğrenciyi 14 gün karantina kuralına göre okula göndermemenizi rica ediyoruz.

 

TÜM GAYRETİMİZ, SAĞLIKLI VE BAŞARILI BİR YIL GEÇİRMEK İÇİNDİR.

 

HEPİNİZE SAĞLIK VE HUZUR DİLERİM.

 

SAYGI VE SEVGİLERİMLE

 

Salih YILDIZ

Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2021 - Güncelleme: 10.09.2021 23:11 - Görüntülenme: 398
  Beğen | 5  kişi beğendi