OKULUMUZUN DÜZENLEDİĞİ SANAT VE MÜZİK ŞENLİĞİ COŞKU İLE KUTLANDI

Zeytinburnu 75.Yıl Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinin ortak çalışması olan müzik şöleni, ilçemiz belediye başkanlığı Akdeniz Salonu'nda gerçekleştirildi.

ZEYTİNBURNU'NDA MÜZİK ve SANAT ŞENLİĞİ

Uzun süreli bir emeğin ürünü olan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğretmen, öğrenci ve velilerin koro ve solo olarak sundukları müzik dinletileri, öğrencilerin oluşturduğu ritim orkestrası dinletisi ve halk oyunları gösterileri ile devam etti. Ayrıca 75.Yıl Ortaokulu öğrencilerinin sene boyunca görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde yapmış oldukları resim ve etkinlikler de salonda gerçekleştirilen sergide izleyicilere sunuldu.

Zeytinburnu halkının, velilerin ve öğrencilerin büyük bir ilgiyle izlediği programa ayrıca şube müdürü Mustafa HEĞCİ ve ilçemizin çeşitli okullarının müdürleri de katılım sağladı.

İzleyiciler tarafından büyük bir beğeni toplayan bu müzik ve sanat şöleni alkışlarla son buldu.

korokorokorokorokorokorokorokorokorokorokorokoro

Yayın: 02.06.2015 - Güncelleme: 01.03.2020 16:42 - Görüntülenme: 1202