Değerli Velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığımızın açıklamaları doğrultusunda 2020-2021  Eğitim Öğretim yılı karnelerin dağıtımı ile ilgili olarak uygulamamız aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır.

1. 18 Haziran 2021 Cuma gününden itibaren karneler dijital olarak E okul da görülebilecektir.

2. 18 Haziran günü yüz yüze karne dağıtımı yapılmayacaktır.

3. Öğretmeninden karne almak isteyen öğrencilerimiz 2 Temmuz 2021 Cuma günü karnelerini yüzyüze alabileceklerdir.

4. Veli ve öğrencilerimiz karnelerini dijital veya yüz yüze alabileceklerdir.

Yukarıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda uygulama yapılacaktır.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulumuzdaki tüm sınıf kapılarının önünde dezenfektanlar bulunmaktadır. Lütfen sınıfa girmeden önce mutlaka ellerimizi bu dezenfektan ile güzelce dezenfekte edelim.

Sevgili Öğrencilerimiz,

1. dönem notlarının karne notu olmasını isteyen öğrencilerimizin 2. döneme ait tüm notları (yazılı, ders içi etkinlik, proje) okul idaremiz tarafından silinecektir.

Bakanlığımız tarafından;

''Telafide Ben de Varım'' isimli internet sayfası hazırlanmıştır.

Tüm öğretmen,öğrencilerimiz ve velilerimizin kullanabileceği;

''Telafide Ben de Varım''web sayfasını mutlaka ziyaret ediniz.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Yüz yüze ve canlı derslere ait yapmış olduğumuz ders etkinliklerini bizimle paylaşmaya devam ediniz. Öğrencilerimize ve sizlere ait etkinlik fotoğraflarını WEB sitemizde paylaşmaya devam ediyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve anlayıştan dolayı teşekkür ederiz.

Değerli Velilerimiz;

Lütfen çocuklarınızı okula gönderirken okul giriş çıkış saatlerine riayet ediniz.

Isınan hava şartlarını göz önünde bulundurarak ona uygun giysiler giydiriniz.

Soğuk algınlığı belirtisi olan çocuğunuz var ise öğretmenini arayarak haber verin mutlaka hekime götürüp iyileşinceye kadar okula göndermeyiniz

Haz

Sevgili öğrencilerimiz,ders kitaplarımızı gelecek hafta içinde okulumuza geri dönüşüm için getirelim.

Değerli Velilerimiz;

Öğrencilerimizin 1.Dönem puanının ikinci dönem için de uygulanmasını tercih eden öğrencilerimizin varsa ikinci dönem puanları e-okul sisteminden okul müdürlüğümüzce silinmiştir.

Bu öğrencilerimizin karnelerindeki ilgili ders/derslerin ikinci dönem puan hanesine birinci dönem puanı sistem tarafından otomatik olarak yansıtılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İş ve İşlemleri

Bakanlığımıza bağlı resmî ilköğretim kurumlarında sene sonunda yapılacak iş ve işlemlerin herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden zamanında gerçekleştirilmesi adına Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün ilgi (a) yazısında yer alan açıklamalar ilişikte gönderilmiştir.

Ek1: meb_iys_dosyalar/16/15/737322/dosyalar/2021_06/09225748_document_10.pdf

Yıl sonu işlemleri için yukarıdaki bağlantıya tıklayınız. Anlaşılmayan konular için okul idaresine başvurabilrisiniz.

Sevgili Çocuklar;

Eskiyen kitaplarımızı, defterlerimizi vb. kağıt atıklarını evlerimizde  biriktirelim.Okul bittikten sonra eskiyen kitaplarımızı, defterlerimizi vb. kağıt atıklarını poşetleyerek geri dönüşüme kazandırmak için okulumuza teslim edelim. Hem okulumuz kazansın, hem ekonomimiz kazansın, hem de doğamız kazansın. Tüm veli ve öğrencilerimizin desteklerini bekliyoruz.

Tüm Öğretmenlerimizin Dikkatine!

2020-2021 eğitim-öğretim yılı yıl sonu işlemleri nedeniyle ders kesim raporlarının en geç

14/06/2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Tayin dönemlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için kişisel mebbis bilgilerinizi kontrol ediniz, bilgilerinizde eksiklik veya hata varsa en kısa sürede okul idaresiyle irtibata geçip düzeltilmesini sağlayınız.

Haz

18 Hazirandan sonra son iki hafta (18 Haziran-02 Temmuz) bir buçuk yıl sürecek UDEP kapsamında bir telafi planı oluşturulacak olup söz konusu programı 18 Haziran - 02 Temmuz aralığında okulumuzda uygulanmaya başlanacaktır. Öğrencilerimizin katılımı isteğe bağlı olacaktır.

Değerli Velilerimiz;

Covid-19'a karşı tedbirli devam ediyoruz. Salgının bitmesi konusunda en önemli tedbirlerden olan temizlik konusunda öğrencilerimizde kalıcı öğrenmeler ve istendik davranışlar kazanmaları için gerekli tüm çalışmaları yapmamız önem arz etmektedir. Bu kapsamda çocuklarınızın el, yüz, tırnak, saç vb. temizliği konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Haz

Değerli Öğretmenlerimiz ; 2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Takvimi açıklanmış olup tayin isteyecek öğretmenlerimize duyurulur.

08-06-2021