Haz

Ders ve nöbet defterlerindeki eksikliklerin ivedilikle tamamlanması rica olunur.

Haz

Okulumuzun yeniden yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte daha önce koymuş olduğumuz kurallar geçerlidir.

Haz

Okulda düzen ve disiplini sağlayan kurallar, öğrencilerin toplumsal kurallara ve insan haklarına saygılı bireyler olarak yetişmesinin ön koşuludur. Bu inançla tüm öğrencilerin bu kuralları benimsemesi ve uygulaması, velilerin de bu kuralların uygulanmasına destek olmaları beklenmektedir.

Okulumuza bekliyoruz...

Haz

Öğrencilerimizi okula bırakıp-alırken lütfen maske ve mesafe kurallarına dikkat edelim.

Pozitif veya temaslı olan öğrenciler kesinlikle okula gelmeyecektir.

Haz

LGS  görevi olan öğretmenlerimizin sınav görev belgesini yanlarında bulundurmaları ve görevli oldukları okulda yakalarında bulundurmaları gerekmektedir.

Haz

Değerli Öğretmenlerimiz; e okul modülünde gerekli çalışmalarmızı tamamlayalım.Öğrenci karnelerimizi 18 haziran 2021 tarihine kadar hazır edelim.

2021 - Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav
Sınav Giriş Bilgisi için TIKLAYINIZ

Haz

Kamu dairelerinde esnek  çalışma mesai saatleri devam etmektedir.

Haz

Sevgili Öğrenciler  7 Haziran  Pazartesi günü   okulumuzda  yüz yüze eğitime geçilecektir .  Ayrıntılar belli oldukça sizleri   okul web sitemizden bilgilendirme yapılacaktır .

Haz

Değerli velilerimiz, haftasonları canlı dersleri yapılmamaktadır. Eğer telafi dersleri olursa öğretmenlerimiz sizlere bilgi vereceklerdir.

Haz

Değerli sınıf öğretmenlerimiz mayıs ayı öğrenci kitap bilgilerini e okul sistemine işlemeniz önemle rica olunur.

Sevgili öğrencilerimiz,

Daruşşafaka giriş sınavları 20 Haziran 2021 Pazar gününe ertelenmiştir. Bilgi için www.darussafaka.k12.tr adresini takip edebilirsiniz.